Overzicht van onze groepslessen

 

Check hier welke groepsles je op het lijf geschreven is

Aquatische

 

Aquagym waarbij de weerstand van het water wordt gebruikt om de spieren en cardio-ademhalingsweerstand te versterken. 

 

Ontspannende cursus

 

Lessen in het teken van relaxatie, spierherstel, revitalisering van de innerlijke energie en de spiertonus. Mix van yoga, tai chi, stretching, evenwichtsoefeningen, relaxatie, meditatie en zuurstoftherapie.

 

Relaxatie op het ritme van je lichaam. Gedachten leren loslaten, spanningen van je afschudden en de innerlijke energie laten stromen.

 

 

Een eeuwenoude Chinese bewegings- en ademhalingsleer, gebaseerd op de kennis en de beheersing van de ademhaling. Gi Gong combineert langzame bewegingen met ademhalingsoefeningen en concentratie.

 

Een traditionele stretchingsessie waarin heel uiteenlopende spierontspannende houdingen aan bod komen.

 

Een samenspel van houdingen die helpen bij het vrijmaken van de energiemeridianen en via oefeningen stijfheid tegengaan en vastzittende spieren losmaken.

 

Werkt in op een betere lichaamshouding via verschillende ademhalings-, evenwichts- en versterkende oefeningen voor de romp en de dwarse spieren.

Evenwicht en zachte mobiliteit

 

Een samentrekking van yoga en pilates. Ideaal om lenigheid en spierkracht te trainen, aan een goede lichaamshouding te werken en tegelijk harmonie en innerlijke rust te ervaren.

Beweging en versterking

 

Sporten als unieke ervaring! Een work-out boordevol verrassingen die je uit je comfortzone halen. Ga voor 100 % avontuur.

 

 

Cardiovasculaire lessen met zeer uiteenlopende dansmoves. Het is niet de bedoeling dat je choreografieën instudeert, maar eerder een opeenvolging van dansmoves uitvoert die je energiepeil de hele dag lang boosten.

 

 

work-out waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de fitnessbal in het kader van cardiotraining, spierversterking, houdingcorrectie, evenwichtsoefeningen.

 

Oefeningen op basis van buikademhaling en zachte mobilisatietechnieken om de rug te versterken en de bewegingen van de rug te versoepelen.

 

lessenreeks waarin via verschillende houdingen harmonie wordt gezocht tussen lichaam en geest en tussen je rationele en emotionele ik. Yoga is een overkoepelende term voor diverse praktijken. Een daarvan is Sivananda-yoga, die de nadruk legt op de fysieke en psychische gezondheid van de beoefenaar. De Sivananda-trainingsmethode werkt in op de spijsvertering, de luchtwegen en de bloedsomloop. Lyengar yoga is een meer fysieke vorm die met zeer grote precisie de uitlijning van het lichaam benadrukt.

 

Hét uithangbord van de Club. Deze cursus zet je stap voor stap op weg naar een goede conditie via uiteenlopende technieken: mobilisering/cardio/buikspieroefeningen/functionele versterking en relaxatie

 

 

De methode is gebaseerd op een reeks oefeningen waarbij spierversterking en lichaamsbeheersing centraal staan.

 

 

Een yogacursus waarin kracht en dynamiek elkaar afwisselen met speelse oefeningen. De houdingen worden in vlug tempo uitgevoerd en ondersteund door opzwepende muziek. Power Yoga combineert traditionele yogahoudingen, pilatesbewegingen en fitnessoefeningen.

 

Een work-out die krachttraining, step en aerobics combineert.

Versterking en cardio

 

Freestyle bewegingslessen met focus op hartslag en bloedsomloop.

 

Discipline die de dagelijkse conditie en het welbevinden boost. Het geheim? Een functionele training waarin kracht, soepelheid, uithouding, cardio en ademhaling worden gecombineerd. Body Art vindt zijn oorsprong in de principes van yin en yang, en maakt gebruik van elementen uit de traditionele Chinese geneeskunde.

 

De ultieme uitdaging in een uitgekiende, explosieve mix van kracht, evenwicht, bodybuilding, buikspieroefeningen en plyometrische training.

 

Cardiovasculaire work-outsessie gebaseerd op full combattechnieken met stoot- en trapoefeningen op een bokszak.

 

Work-out met halve Bosu-ballen om de lichaamshouding te corrigeren en de gewrichtsstabiliteit te versterken.

 

Cardio-fitnesstraining waarin bokstechnieken zijn opgenomen.

 

Vergelijkbaar met de lessen body sculpt, maar met extra technieken voor een doelgerichter resultaat.

 

 Lessen waarin halters en gewichten de hoofdrol spelen om het hele lichaam in shape te brengen.

 

BBB

Spierversterkende oefeningen voor buik, billen en benen.

Spinning

 

Een cardiovasculaire work-out op indoorfietsen, die inzet op recuperatievermogen, uithouding, weerstand, intervaltraining en raceoefeningen. Bij Spin Power – een vorm van spinning – wordt aangeleerd hoe je je kracht kunt beheersen en verbeteren.

Contacteer ons

* Verplichte velden

Quick Response Code