Overzicht van onze groepslessen

 

Check hier welke groepsles je op het lijf geschreven is

Aquatische

 

Aquagym waarbij de weerstand van het water wordt gebruikt om de spieren en cardio-ademhalingsweerstand te versterken. 

 

Ontspannende cursus

 

Lessen in het teken van relaxatie, spierherstel, revitalisering van de innerlijke energie en de spiertonus. Mix van yoga, tai chi, stretching, evenwichtsoefeningen, relaxatie, meditatie en zuurstoftherapie.

 

Relaxatie op het ritme van je lichaam. Gedachten leren loslaten, spanningen van je afschudden en de innerlijke energie laten stromen.

 

 

Een eeuwenoude Chinese bewegings- en ademhalingsleer, gebaseerd op de kennis en de beheersing van de ademhaling. Gi Gong combineert langzame bewegingen met ademhalingsoefeningen en concentratie.

 

Een traditionele stretchingsessie waarin heel uiteenlopende spierontspannende houdingen aan bod komen.

 

Een samenspel van houdingen die helpen bij het vrijmaken van de energiemeridianen en via oefeningen stijfheid tegengaan en vastzittende spieren losmaken.

Evenwicht en zachte mobiliteit

Beweging en versterking

 

Cardiovasculaire lessen met zeer uiteenlopende dansmoves. Het is niet de bedoeling dat je choreografieën instudeert, maar eerder een opeenvolging van dansmoves uitvoert die je energiepeil de hele dag lang boosten.

 

 

work-out waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de fitnessbal in het kader van cardiotraining, spierversterking, houdingcorrectie, evenwichtsoefeningen.

 

Oefeningen op basis van buikademhaling en zachte mobilisatietechnieken om de rug te versterken en de bewegingen van de rug te versoepelen.

 

De methode is gebaseerd op een reeks oefeningen waarbij spierversterking en lichaamsbeheersing centraal staan.

 

 

Een work-out die krachttraining, step en aerobics combineert.

Versterking en cardio

 

Freestyle bewegingslessen met focus op hartslag en bloedsomloop.

 

Work-out met halve Bosu-ballen om de lichaamshouding te corrigeren en de gewrichtsstabiliteit te versterken.

 

Cardio-fitnesstraining waarin bokstechnieken zijn opgenomen.

 

Vergelijkbaar met de lessen body sculpt, maar met extra technieken voor een doelgerichter resultaat.

 

 Lessen waarin halters en gewichten de hoofdrol spelen om het hele lichaam in shape te brengen.

 

BBB

Spierversterkende oefeningen voor buik, billen en benen.

Spinning

 

Een cardiovasculaire work-out op indoorfietsen, die inzet op recuperatievermogen, uithouding, weerstand, intervaltraining en raceoefeningen. Bij Spin Power – een vorm van spinning – wordt aangeleerd hoe je je kracht kunt beheersen en verbeteren.

Yoga

 

Het is een vorm van yoga die gericht is op het bereiken van volledig zelfbewustzijn door het beheersen van deze vitale energie. Het is zowel spiritueel als fysiek. 

 

De houdingen helpen je om je lichaam zachtjes wakker te maken, terwijl de ademhaling je geest in harmonie brengt. 

 

Yogalessen die gespecialiseerd zijn in het onderhouden en verbeteren van de gezondheid van je spieren. 

 

lessenreeks waarin via verschillende houdingen harmonie wordt gezocht tussen lichaam en geest en tussen je rationele en emotionele ik. Yoga is een overkoepelende term voor diverse praktijken. Een daarvan is Sivananda-yoga, die de nadruk legt op de fysieke en psychische gezondheid van de beoefenaar. De Sivananda-trainingsmethode werkt in op de spijsvertering, de luchtwegen en de bloedsomloop. Lyengar yoga is een meer fysieke vorm die met zeer grote precisie de uitlijning van het lichaam benadrukt.

 

Een yogacursus waarin kracht en dynamiek elkaar afwisselen met speelse oefeningen. De houdingen worden in vlug tempo uitgevoerd en ondersteund door opzwepende muziek. Power Yoga combineert traditionele yogahoudingen, pilatesbewegingen en fitnessoefeningen.

Contacteer ons

* Verplichte velden

Quick Response Code